вівторок, 15 березня 2016 р.

Тиждень англійської мови на початковій школі

Тиждень англійської мови на початковій школі

Підсумки  тижня англійської мови
в Бершадській ЗОШ І – ІІІ ступенів № 3
з 15.02. по 19.02.2016 н.р.
Вчитель Кирилюк Наталія Юріївна
З метою  підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в початковій школі проводився тиждень англійської мови з 15. 02 по 19. 02 2016 року. В рамках тижня іноземних мов відбувалися такі заходи:
·Музичні перерви
·Виставка «Англійська мова в повсякденному житті»
·Перегляд  відео “Great Britain”.
·Розв’язування кросвордів, ребусів.
·Конкурс на визначення найкращих зошитів.
·Перегляд мультфільму англійською мовою.
·Участь у Всеукраїнському конкурсі «Pazzle». (Конкурс знавців англійської мови).
·Конкурс малюнка «Моя улюблена англійська літера».
·Виставка в бібліотеці книг англійською мовою.
·Усний  журнал для молодших школярів « Подорожуємо Англією».
·Нагородження учасників тижня англійської мови.

З метою розвитку фонематичного слуху, навичок аудіювання та вдосконалення знань проводились музичні перерви в 1-2 класах. Під час перерв діти закріпили слова та рухи вивчених пісень та розучували нові.


Учні початкових класів відвідали виставку «Англійська мова в повсякденному житті», де розвивали свої навички читання та впевнились у необхідності вивчення англійської мови.




Перегляд  відео “Great Britain” розширило знання учнів 4 класів про країну, мову якої ми вивчаємо та переглянуті сюжети стали темою для подальшого обговорення, у якому прийняли участь всі учні.
Діти удосконалювали свої мовленнєві здібності, вміння працювати самостійно та в команді при розв’язуванні кросвордів та ребусів (2-4 класи). На коридорах школи розвішувались завдання для кожного класу, які вони мали виконати протягом перерви.







Учні 2 класів мали змогу продемонструвати свої старання у «Конкурсі на визначення найкращих зошитів». Це стало мотивацією для інших школярів, щодо охайності та виконання всіх письмових завдань у зошитах.


Також учні 2 класів переглянули вже відомий їм мультфільм «Toys Will Be Toys» англійською мовою, під час якого закріпити лексику по темі «Відпочинок і дозвілля. Іграшки».
Учні 4 класів приймали участь у Всеукраїнському конкурсі знавців англійської мови «Pazzle», де у формі тестових завдань показували свої знання.
У конкурсі малюнка «Моя улюблена англійська літера» на високому рівні проявили себе учні 1 класів. Кожен першокласник мав змогу продемонструвати літеру, яка найбільше йому подобається.
Виставка в бібліотеці книг англійською мовою зацікавила учнів вже відомими їм та невідомими казками. А також ознайомила з різними словниками, які стануть у пригоді при вивченні іноземної мови.

Учні 4-А класу провели для учнів 3-4  класів усний  журнал
 « Подорожуємо Англією». Ведучі підготували яскраві матеріали для презентації. Найбільшу активність проявили Басок Віктор, Громико Інна, Довідкевич Даніель, Гарник Анна, Божок Микола, Андрушко Світлана, Андрухов Денис та Бомбела Ярослав.



Всі учасники тижня були нагороджені дипломами переможців та подяками ті, хто активно допомагав у його організації та проведенні.
В цілому тиждень англійської мови було проведено на належному рівні. Залучаючи учнів до підготовки та проведення заходів ми забезпечили обмін мовним досвідом учнів, набуття нових знань та навичок. Значно підвищили інтерес та, що найголовніше, позитивну мотивацію до вивчення англійської мови.





Немає коментарів:

Дописати коментар